Skihorizon

 SkiHorizon is dé online wintersportspecialist voor uw skivakantie in Europa. Meer dan 200 wintersportbestemmingen verdeeld over 7 Europese landen, waaronder Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland en Italië.

Wij hebben voor uw wintersportvakantie meer dan 200 Europese bestemmingen geselecteerd. Boek uw verblijf in één van onze hotels, pensions, chalets of appartementen en vergeet uw skipassen, verzekeringen, skilessen en materiaal niet te boeken!

Lees verder...

Vakantiehuis Haus Johanna Hippach im Zillertal

 Uw vakantiedoel in ieder jaargetijde is, een appartementenhuis met een heel bijzondere atmosfeer, en geheel volgens en in de traditie van het Zillertal. Dat zult u leren kennen en leren waarderen. Het is het gehele jaar geopend. Bij het huis ligt een grote parkeerplaats met ideale sneeuwruiming in de winter, maar ook een kinderspeelplaats, panorama-ligweide, balkon en barbeque.

Er worden 2 appartementen verhuurd: Appartement "Sonne" voor 2-7 personen, en appartement "Sonnenschein" voor 2-9 personen. De gratis skibus brengt u van ons huis direct op de piste in het skigebied Hippach-Mayrhofen, Ski-zillertal3000.
Haus Johanna is rustig gelegen in een bosrijk gebied vol met avontuurlijke wandelingen en schitterende vergezichten. Weg van het autoverkeer maar toch ook maar een paar autominuten rijden van het centrum van Hippach. Geniet u van het uitzicht op een hoogte van 1000 meter, van bergen, het dal, bossen en grasvelden.

Uw thuis voor een onbezorgde en onvergetelijke vakantie.

Lees verder...