Te huur bungalow voor 6 personen in Nieuw Loosdrecht

 Deze modern vormgegeven bungalow ademt mede dankzij de L-vormige terrassen een mediterrane sfeer uit.
Het is geschikt voor maximaal 6 personen. De smaakvol ingerichte bungalow beschikt over een woonkamer met open haard, open keuken, een compleet ingerichte badkamer en twee slaapkamers.
In de woonkamer staat een slaapbank, deze is geschikt voor 2 personen. De aan de zonzijde gelegen terrassen met aangelegde tuinen zijn via een schuifpui bereikbaar.
De bungalow is voorzien van telefoon-, fax- en kabelnetaansluiting, moderne plavuizen, vloerverwarming en dubbele beglazing. De woning ligt op slechts enkele meters afstand van de Loosdrechtse Plassen. Bij de bungalow behoort, zonder bijkomende kosten, een gereserveerde ligplaats voor uw pleziervaartuig in onze jachthaven.

In 2008 valt kerst op donderdag en vrijdag hierdoor kunt u niet aankomen op vrijdag omdat de receptie dan gesloten is. In deze week kunt u alleen een week van zaterdag tot zaterdag boeken, dit is dus een speciale periode in 2008.
Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met Bungalow.Net

 

 De smaakvol ingerichte bungalow beschikt over een woonkamer met open haard.


 Open keuken
Ligging:
Deze bungalow bevindt zich op een centraal gelegen park, in een uitgestrekt natuurgebied met meren en plassen tussen Amsterdam en Utrecht. Amsterdam, met zijn rijke cultuur en geschiedenis is slechts 30 kilometer ervan verwijderd. Utrecht, in de middeleeuwen de belangrijkste en rijkste stad in de Lage Landen, ligt op slechts 10 kilometer. Dichterbij vindt u de patriciërshuizen langs de Vecht, het slot van Belle van Zuilen en het Muiderslot waar Floris V zo tragisch aan zijn einde kwam en de radio- en televisiestudio's in Hilversum. Rondom het park vindt u tennis- en golfbanen, maneges, speeltuinen, talloze restaurants en terrasjes direct aan de Plassen.
 Omgeving:
Loosdrecht, het idyllische watersportdorp bij uitstek, kent vele mogelijkheden om uw vakantie of een dagje uit tot een succes te maken. De vijf aan elkaar verbonden plassen, de Vuntusplas, de Stille Plas en de heldere drinkwaterplas bieden 3600 hectare fantastisch watersportplezier. Bovendien heeft Loosdrecht nog talloze andere recreatiemogelijkheden; het wordt niet voor niets "De Watertuin" van Nederland genoemd. Voor de vakantieganger die rust zoekt, is er de ongerepte Vuntusplas.
Motorbootvaart is daar beperkt toegestaan. Per (huur) roeiboot of kano kunt U op ontdekkingstocht naar de bijzondere plantengroei en het unieke vogelbestand of de "Vuntusvaarroute" volgen.

In de vele jachthavens rondom de plassen zijn zeil- en surfscholen voor jong en oud. Vissen, een rondvaart maken, winkelen, tennissen, midgetgolfen, kunst kijken, flaneren of genieten van een concert, zijn geliefde bezigheden van de bezoekers in en om Loosdrecht. Culinair is er ook van alles te beleven. Verder heeft Loosdrecht ook slechtweervoorzieningen. Zoals een overdekt zwembad, overdekte tennis- en squashbanen, maneges, een snooker- en bowlingcentrum en zelfs een kinderpartycentrum. In het hoogseizoen is er ieder weekend wel iets bijzonders te doen. Zoals de drukbezochte avondmarkten met live muziek op de Oud Loosdrechtsedijk en de jaarmarkt op de Nootweg in Nieuw Loosdrecht. De feeërieke Gondelvaart op de derde zaterdag in augustus is ieder jaar een betoverend schouwspel op het water. Eind juni is de Sloepentocht "Rondje Loosdrecht", met live muziek en hapjes en drankjes langs de route.

Extra Services
Bij deze woning worden onderstaande extra services aangeboden. U kunt tijdens het maken van de reservering aangeven van welke van deze extra services u gebruik wenst te maken.

Borg: € 75,00 (ter plaatse betalen)

Deze bestemming boeken of een andere bestemming zoeken  klik hier en zoek in Utrecht en dan Nieuw Loosdrecht,Nederland

Reacties

Geachte heer, mervouw,

Is het mogelijk om in januari 2010 voor 1 week de bungalow t huren? Wanneer is 't vrij en wat kost het per week?

Graag horen wij van u.

Mw. G. Koenders

Geachte Mw. Koenders,

U kunt in het artikel "klik hier" klikken om naar onze site te gaan. Daar kunt u alle informatie over beschikbaarheid vinden!
Op onze site kunt u rechts boven bij zoeken Loosdrecht invullen, u komt dan bij deze woning!

Met vriendelijke groet,
Redactie VoorPlussers

hallo,
ik zou graag wat meer informatie willen over deze woning in nieuw loosdrecht. ( prijzen, beschikbaarheid, foto s, etc ).
als ik doorlink zoals u vermeld kom ik echter niet op de gewenste site.
kunt u mij hierbij helpen en mij tevens van meer informatie voorzien.
groeten
henk berends

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
32673a
Onthoud mijn gegevens!