Vakantie naar Engeland 3 dgn City Cruise York

 Geniet aan boord van de ferry op weg naar één van de mooiste steden van Engeland. In York is het net alsof u een openluchtmuseum binnen stapt: een eeuwenoud en autovrij centrum met schilderachtige straatjes, mooie winkeltjes en gezellige pubs. De blikvanger is de York Minster, de grootste Middeleeuwse kathedraal van Noord-Europa. Maak een rondvaart op de River Ouse, een ideale manier om de stad te verkennen. Of wandel over de vestigingswallen die York ommuren. Lees verder...

Te huur particuliere vakantiewoning in Thailand

 In het heerlijke Thailand, vlak aan het strand tussen Pattaya en Jomtien,
ligt deze bungalow voor 6 personen.
Gelegen op een compound met prachtig zwembad en 24 uurs bewaking.

Het interieur is smaakvol ingericht, Een grote woonkamer, open keuken, 2 badkamers en 3 slaapkamers.


Gezellige zithoek

Lees verder...

Reisbureau Sinin voor al uw vakantiereizen

Bij reisbureau Sinin vindt u een ruim aanbod aan zonvakanties tegen zeer scherpe prijzen. Bij reisbureau Sinin ligt de nadruk op goede, uitgebreide en snelle service. Reisbureau Sinin berekent daarvoor geen reserveringskosten.

Waarom Sinin reisbureau:

 • Onafhankelijk
 • Goede service
 • Overzichtelijk
 • Persoonlijk
 • €0.- reserveringskosten! 

   

 • Lees verder...

  GoMundo.nl een jong en sterk groeiende reisorganisatie voor het buitenland!

   GoMundo.nl is een jong en sterk groeiende reisorganisatie, met aantrekkelijke reizen naar warme Caribische, Zuid-Amerikaanse en Europese zonbestemmingen en is een bekende naam geworden voor de op internet surfende zomer- en winterzonaanbidders. 

  Turkije

  Turkije is al jaren populair bij vele vakantiegangers. Niet verwonderlijk, want Turkije biedt alles voor een onvergetelijke vakantie. Kleine strandjes in schitterende baaien of juist uitgestrekte lange zandstranden bieden u alle mogelijkheden om te zwemmen, te zonnen of watersporten te beoefenen. In de gezellige vissers- en badplaatsjes kunt u in de vele restaurantjes genieten van de overheerlijke Turkse keuken.

  Cultuurliefhebbers vinden aan deze kust vele resten van fascinerende beschavingen die zeker een bezoek waard zijn. Ook de golfliefhebber zal van deze kust genieten. In de badplaats Belek vindt u diverse golfbanen.

  Het totale oppervlak van Turkije bedraagt ca. 779.452 km2. Het grootste gedeelte (ca. 97%) ligt in Azië, en de rest van dit omvangrijke land (ca. 3%) ligt in Thracië (Europa). Turkije grenst in het westen aan Bulgarije en Griekenland, in het oosten aan Armenië, Georgië en Iran en in het zuidoosten aan Irak en Syrië. Europa wordt van Azië gescheiden door de Bosporus (Istanbul), de Zee van Marmaris en de Dardanellen. Meer dan de helft van Turkije ligt boven de 1000 meter.

                                              

  Voor meer foto's van Turkije klik op foto

   

  Lees verder...