Te huur appartement in Portugal met zwembad

 Een verblijf in Quinta Antes o Vento betekent vakantie en dus ontspanning, zon, zee, wandelen, cultuur en natuur.
Quinta Antes o Vento ligt op 10 kilometer afstand van de kust. Salir do Porto, San Martinho do Porto en Nazaré zijn populaire badplaatsen, 100 kilometer ten noorden van Lissabon. De quinta, wat boerderij betekent, ligt buiten het dorp Acipreste.

 

 Het appartement is geschikt voor twee tot vier personen. Het heeft een keukentje, badkamer en slaapkamer die gescheiden van de zitruimte is door een (gevulde) boekenkast. Er zijn openslaande deuren die toegang geven tot een grote open veranda.

Prijzen:
1 januari t/m 31 december € 395,00 per week

 

Buiten in de tuin is een buitenkeuken gebouwd, die de "keukenhof" heet, waar het heerlijk vertoeven is. Er is een grote tuin met een labyrint, zwembad en een prachtig uitzicht. Huisdieren zijn welkom. Dus heb je zin in een bloesemwandeling in Maart? Of wil je de afdrukken zien van dinosouris- poten in mei? Wil je genieten van een wandeling over de kliffen bij Salir do Porto in juni, of misschien van de wonderschone oude kloosters in Alcobaça en Batalha in de herfst? Ook een stadswandeling door Caldas da Rainha, waar je dan tevens het thermenbad van Koningin Leonor kan bezoeken, is een optie. Of ga je liever naar het strand en organiseer je je eigen elf terrassentocht? Dat kan allemaal vanuit deze vakantieplek!

Voor meer info kijk hier!

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
2ad1d6
Onthoud mijn gegevens!