Te huur appartement in Casa Maior (Costa Prata)

 Interieur:
Appartement Africa is een charmant 4 kamerappartement, gesitueerd in het Casa Maior, waarbij bij binnenkomst direct de prachtige muurschildering opvalt. Als u de gang inloopt, vindt u aan uw rechterhand de zitkamer, daarnaast de keuken, waar alles voorhanden is om maaltijden klaar te maken en te serveren. De volgende deur is de met wastafel, toilet en douche. Aan de andere zijde liggen de twee slaapkamers: een met een dubbelbed en een met twee enkele bedden. De keuken is voorzien van een eethoek, gascomfort met 4 pitten, koelkast, koffiezetapparaat en snelkoker.

 

 De keuken is voorzien van een eethoek, gascomfort met 4 pitten, koelkast, koffiezetapparaat en snelkoker.


 Twee slaapkamers: een met een dubbelbed en een met twee enkele bedden.

Ligging:

Termas da Azenha is een klein dorpje in Midden-Portugal, gelegen in een schitterende vallei, ongeveer 12 km van de Atlantische kust. Van oorsprong is het een spa met geneeskrachtig water, met een geschiedenis van honderden jaren. De natuurlijke waterbron is nog steeds werkzaam en de gebouwen zijn grotendeels bewaard gebleven. Het complex ligt net buiten het dorpje Pedrogão do Pranto, aan de voet van de heuvels en valt gedeeltelijk binnen de vallei van de rivier de Pranto, een zijtak van de Mondego die bij Figueira da Foz de Atlantische Oceaan instroomt. De situering op de grens van twee ecosystemen (waterrijke rijstcultuur en bebost heuvelterrein) levert een rijk geschakeerde flora en fauna. In het gebied komen meer dan 300 soorten vogels voor en er bestaat een zeer gevarieerde mix van loof-, pijn- en fruitbomen. Om nog maar niet te spreken van het ruime aanbod aan vissen, rivierkreeften en -garnalen, kikkers, vossen, konijnen, hazen en vleermuizen.

Omgeving:
Het gebied leent zich uitstekend voor het maken van wandelingen, fietstochten en ritten te paard.
 De nabijheid van de Atlantische kust met een badplaats als Figueira da Foz en de rustige stranden van Lavos en Leirosa maken de locatie aantrekkelijk voor zon- en zeeaanbidders. Mensen die rust, natuur en schone lucht zoeken komen hier dan ook volop aan hun trekken. Het geneeskrachtige water uit de bronnen van het complex vormt natuurlijk een extra attractie. Niet alleen voor natuurliefhebbers heeft deze regio veel te bieden, ook degenen die voor cultuur naar Portugal komen treffen een ruim aanbod. De oude universiteitsstad Coimbra ligt op minder dan 40 kilometer afstand. De opgravingen van de vroegere Romeinse vestiging Conimbriga bevinden zich op nog geen 25 kilometer en ook de bedevaartplaats Fatima, het klooster van Batalha, het voormalige jachtslot in Buçaco met zijn prachtige park en de kuuroorden Curia en Luso met hun deels vergane glorie uit de tijd van de Bel Epoque liggen op minder dan een uur rijden met de auto.


Extra Services
Bij deze woning worden onderstaande extra services aangeboden. U kunt tijdens het maken van de reservering aangeven van welke van deze extra services u gebruik wenst te maken.

Borg: € 100,00 (ter plaatse betalen)

Deze bestemming boeken of een andere bestemming zoeken  klik hier en zoek in Portugal, Aveiro, Soure.

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
ada1ee
Onthoud mijn gegevens!