Te huur vakantiehuisje op Terschelling in de duinen

 Interieur:
Dit vrijstaande chalet is geschikt voor maximaal 6 personen en ligt in de duinen bij Midsland Noord. Het totale (woon) oppervlak van de bungalow bedraagt circa 80 m². De indeling is als volgt: gezellig ingerichte woonkamer met zit- en eethoekruimte en een kleurentelevisie. Verder beschikt het chalet over een open keuken met koel-/vriescombinatie, kookplaat en volledige inrichting voor het genoemde aantal personen. Het chalet is uitgerust met twee slaapkamers, waarvan één met een tweepersoonsbed, één met twee éénpersoonsbedden (stapelbed) en één slaapbank voor 2 personen. De 2-persoonsbedden zijn voorzien van tweepersoons matrassen en tweepersoons dekbedden. Verder is er een badkamer voorzien van douche, toilet en wastafel. Dekbedden en kussens zijn aanwezig, linnengoed dient u zelf mee te brengen. U bechikt over een eigen terrein bij het huis met een terras met tuinmeubilair en een grasveldje. Op het recreatiepark zijn ruime speelweides aangelegd t.b.v. kleine en grotere kinderen. Het is er een rustig en kindvriendelijk resort.


 G
ezellig ingerichte woonkamer met zit- en eethoekruimte en een kleurentelevisie.


Ligging:

Dit chalet is gelegen in Noordkaap op het mooie eiland Terschelling en op 2 kilometer van het strand. Noordkaap is centraal gelegen op het eiland. Vijftien minuten van het strand en tien minuten lopen van het dorp Midsland. Vanuit uw comfortabele chalet loopt u zo naar de duinen en de heide. In het dorp Midsland valt altijd veel te beleven. Naast de georganiseerde activiteiten kunt u ook heerlijk winkelen en genieten van de traditionele geelstenen lage huisjes. Uitwaaien, jutten, schelpen zoeken, vliegeren of gewoon turen over de zee. Noordkaap ligt dichtbij het Noordzeestrand. Fietsen langs het wad, door de duinen, maar genieten van de ongerepte natuur in het bos op bijvoorbeeld de Boschplaat. Kinderen vermaken zich in de ruime speeltuin op Noordkaap. Tevens kunt u diverse watersporten beoefenen, waaronder surfen en zeilen. De combinatie van heide-, duin,- en natuurgebied en nabij gelegen centra van diverse dorpen maakt Noordkaap bijzonder en een aantrekkelijke locatie voor een heel gezellige vakantie.


Omgeving:
Kent u het eilandgevoel dat al begint op de veerboot? Het besef dat u naar het eiland Terschelling gaat, omringd door de zoute zee. Een plek waar het bijna altijd waait en waar de geur van het zilte water u het gevoel geeft gereinigd te worden. Bij aankomst in de haven van Terschelling staan de eilandbewoners klaar om u te begroeten. Op Terschelling zijn vele gezellige dorpen te vinden. Midsland is een dorp met een eigen karakter. De oude lage geelstenen huizen met rode dakpannen zorgen voor een knusse besloten sfeer. In het bruisende hart van het havendorp West-Terschelling geniet u volop van de gezelligheid in de winkelstraatjes en in de ouderwetse café's. Zonnen of juist uitwaaien op het strand. Op Terschelling beleeft u de jaargetijden. Twee keer per dag weer een unieke ervaring. Het getij reinigt de zandvlakte en verrijkt het kustwater met zuurstof. De waddeneilanden zijn uniek om hun gevarieerde landschap; strand, zee en duinen zijn de meest karakteristieke eigenschappen van wat eens zandverstuivingen waren. Met de fiets kunt u het eiland ontdekken of een heerlijke dag aan het strand. Om Terschelling te verkennen verplaatst u zich het beste op de fiets. De aankomst op Terschelling is uniek. U vaart de enige haven in Nederland binnen die in een natuurlijke baai ligt. Tijdens de overtocht van Harlingen naar Terschelling ziet u in de verte de Brandaris. De 400 jaar oude Brandaris staat midden in het dorp West-Terschelling en volgt 24 uur per dag het scheepvaartverkeer. De Brandaris zorgt ervoor dat u nooit verdwaalt.


Extra Services
Bij deze woning worden onderstaande extra services aangeboden. U kunt tijdens het maken van de reservering aangeven van welke van deze extra services u gebruik wenst te maken.

Borg: € 50,00 (Te betalen aan Bungalow.Net)

Dit vakantiehuisje boeken kijk hier!

Wilt u een ander huisje zoeken kijk dan hier!

Reacties

geachte hr/mw
Heb uw mooie huisje gezien.Kunt u mij zeggen of er ruimte is vanaf 17 juli t/m 21 aug (twee weken) Dank voor uw reactie vr gr R van heijkamp

beste meneer/ mevrouw,

Is uw huisje nog vrij tijdens de oerolweek?

Ik hoop van u te horen,
Petra

Mogelijk kunt u even contact nemen middels het contact rechts boven in!

Beste mensen, is u mooi huis nog beschikbaar tijdens de Oerol periode 2011?

Vr.groet,
Karin Scholten

Hallo,

Is uw huis beschikbaar tijdens Oerol?

Vr. groet, Chantal

is hethuisje nog vrij van 15 juni tot en met 22 juni
grtnmargot

Kunt u ons een mail sturen via contact rechts boven!

gr. Mario

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
31ddda
Onthoud mijn gegevens!