Te huur luxe appartement met badkamer met ligbad en prive zwembad

 Het appartement is geschikt voor maximaal 4 personen. Het totale (woon) oppervlak bedraagt circa 95 m². Het appartement is qua ruimte sfeervol in plattelandsstijl ingericht. Het beschikt over één slaapkamer wat is ingericht met een tweepersoonsbed. Daarnaast is er een ruime badkamer met douche, ligbad en twee vaste wastafels. Het appartement beschikt over een apart toilet. Ook is er een ruime woonkamer met daaraan gekoppeld een keuken. De woonkamer is voorzien van een slaapbank voor twee personen. Het appartement is standaard voorzien van de basisbehoeften zoals een ingerichte keuken (incl. kruiden, zout e.d.). Op verzoek kan in privé-sfeer gedineerd worden (door de vrouw des huizes bereid op een Agacooker). Bedden- c.q. linnengoed wordt wekelijks en handdoeken dagelijks verschoond. Bij aankomst is uw bed opgemaakt. Het appartement beschikt over een eigen entree en parkeerplaats. U betaalt een vast bedrag van € 75,- voor de eindschoonmaakkosten wat een vergoeding is voor: schoonmaak, verwarming, gebruik zwembad, barbecue, linnengoed, handdoeken, fietsen en kano's.

 De woonkamer is voorzien van een slaapbank voor twee personen. Daarnaast is er een ruime badkamer met douche, ligbad en twee vaste wastafels.Ligging:
Dit 4 persoons luxe appartement is gelegen in een woonboerderij in het rustieke Scherpenzeel. De woonboerderij bevindt zich op het grensgebied van Overijssel en Zuidoost Fryslân. Vanuit de achtertuin kom je direct in het waterrijke, prachtige natuurpark de Rottige Meenthe en Nationaal Park de Weerribben. Bij uw onderkomen bevindt zich o.a. een zwembad en verder vooral het geluid van de stilte. Als u actiever wilt zijn, kan dat met kanovaren (een mooie kans dat u oog in oog komt met Weerrribbenbewoners als reeën), fietsen en natuurlijk wandelen. Kano's en fietsen staan kosteloos ter beschikking.


Omgeving:
Deze woning ligt in Scherpenzeel en te midden van natuurgebied de Rottige Meenthe. De Rottige Meenthe is één van de grotere restanten van het ooit over een groot deel van Nederland uitgestrekte laagveenmoeras en is te vergelijken met de Weerribben. Dit natuurgebied is door turfwinning ontstaan en omhelst een plassen- en moerasgebied dat samen met de Weerribben en de Wieden een dertig kilometer lange natte zone vormt. De Weerribben en Giethoorn liggen  op een steenworp afstand van uw appartement. De omgeving biedt verder fantastische mogelijkheden voor mensen die bijvoorbeeld van watersport, fietsen, wandelen en vissen houden ook behoren rondvaartochten tot de mogelijkheden en kunt u vlakbij vissen. Scherpenzeel is de voormalige woonplaats van Pieter Stuyvesant (met monument en voormalig woonhuis) en het dorp heeft een eigen supermarkt. In de omgeving kunt u diverse musea (Lemmer, Wolvega, Heerenveen) of bioscoop / theatervoorstelling bezoeken (Emmeloord, Opera te Spanga). Verder tips voor uitstapjes in de omgeving zijn: Bataviastad en Aviodome in Lelystad, Oudheidskamer in Westellingwerf, Fries Scheepvaartmuseum in Sneek, Kinderspeelparadijs Ballorig, Speelstad Oranje,Smilde, Ooievaarsstation in Spanga. De echte natuurliefhebber kan hier, op het mooiste plekje van Nederland zijn hart ophalen. Scherpenzeel ligt in Friesland op de grens met Overijssel. Het is centraal in het noorden gelegen op 50 autominuten van de randstad en ca. 30 minuten van Zwolle, Leeuwarden en Groningen.


Extra Services
Bij deze woning worden onderstaande extra services aangeboden. U kunt tijdens het maken van de reservering aangeven van welke van deze extra services u gebruik wenst te maken.


Ontbijt € 5,00 per persoon
Borg: € 100,00 (ter plaatse betalen)

Deze bestemming boeken of een andere bestemming zoeken  klik hier en zoek in Friesland en dan Scherpenzeel,Nederland

Reacties

graag wou ik weten of beschikbaar is om een een week in juli in uw verblijf te mogen verblijven en zou ik ook graag de prijs willen weten
ik hoop so snel mogelijk van uw te horen

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
ab43d5
Onthoud mijn gegevens!