Te huur vrijstaande bungalow op de Wadden voor 4 personen

 Deze vrijstaande luxe bungalow in landhuisstijl is geschikt voor maximaal 4 personen.
Het heeft een oppervlakte van circa 130 m². De indeling op de begane grond is als volgt: woonkamer met open keuken voorzien van combimagnetron, vaatwasser, gaskookplaat en koelkast met intern vriesvak. Verder is de woonkamer uitgerust met televisie met kabelaansluiting en Canalplus. In de hal is de toegang tot de badkamer met douche en tot een apart toilet. De indeling op de eerste verdieping is als volgt: twee slaapkamers met twee éénpersoonsbedden (type boxspring), dekbedden en kussens zijn aanwezig. Ook is een badkamer met ligbad en toilet (er kunnen verschillen zijn in indeling) aanwezig. Parkeren kan bij de woning, tuin voorzien van terras met tuinmeubels staat ter beschikking. Lees verder...

Vakantie op de boerderij in Burum

 Deze boerderij is gebouwd omstreeks het jaar 1896.
Voorheen stond er een boerderij iets verder het land in, maar deze is helaas afgebrand en daarna is deze boerderij gebouwd.
De boerderij is een type stolp boerdeij. Het is een vierkante boerderij met een piramidevormige dak. Het voorhuis bij de weg en direct daarachter de schuur voor het vee en de machines.
Dit in tegenstelling tot een kop-hals-romp boerderij waar tussen het voorhuis en schuur nog een kleine (hals) tussenruimte zit.
In 2002 is deze boerderij omgetoverd geworden tot vakantieboerderij.
Alles is binnen zoveel mogelijk authentiek gelaten om toch de gasten een idee te geven hoe men vroeger in deze boerderij zou hebben geleefd.

Lees verder...

Te huur Vakantiewoning op Texel op park "De Krim"

 U kunt hier wandelen over het strand naar het natuurgebied De Slufter of de vuurtoren waarbij u een wijdse blik over de branding van de Noordzee heeft. De vakantiebungalow ligt op bungalowpark "De Krim", noordelijk op Texel, vlak bij "De Slufter" en het dorpje De Cocksdorp. Op Texel hebben zijwegen nummers. U rijdt naar De Cocksdorp; vlak daarvoor kiest u "zijweg 33". Het is een type D-vakantiewoning. 's Ochtends staat de zon op het terras, 's middags schijnt de zon op de zijkant van het huisje en 's avonds op de kant waar de slaapkamer op de begane grond is.

Langs de randen van de tuin staan bomen en struiken, zodat u steeds kiezen kunt tussen zon en schaduw. Ook geschikt voor senioren en voor wie zich moeilijk kan bewegen

 

Lees verder...