Te huur studio voor 2 personen bij Antwerpen

 Deze studio is geschikt voor maximaal 2 personen (en eventueel een baby, zie voorwaarden). Het totale (woon) oppervlak van deze studio bedraagt ca. 41 m². De indeling is als volgt: woonkamer, open keuken, slaapkamer, toilet en een badkamer. In de woonkamer heeft u de beschikking over een bank, twee losse stoelen, tafel, TV en cd speler. In de aangrenzende open keuken staan o.a. een koffiezetapparaat, een magnetron en een mini-oven. In de slaapkamer staat een tweepersoonsbed en een linnenkast. De badkamer is voorzien van een wastafel en douchecabine. De studio heeft naast vloerverwarming ook centrale verwarming. Terras met tuinmeubilair is aanwezig. U kunt de auto naast de studio op de oprit parkeren.
Lees verder...

Ferme du Château in de Belgische Ardennen

 Uit liefde voor de Ardennen hebben we in het jaar 2000 de stap genomen om een eigen project op te zetten midden de Belgische Ardennen.

Het is een statig project geworden met de mogelijkheid om ganse families te slapen te leggen. Verder wilden we met mooie en degelijke materialen onze gasten een luxueus verblijf aanbieden.

Catering

We voorzien in catering met eerlijke producten, kwaliteitslabel-vlees en artisanale producten uit onze streek en onze eigen tuin. Samen met u werken we op voorhand uw verblijf op de hoeve uit tot een onvergetelijk en onspannend avontuur.

De accomodatie (30 personen)

Het interieur is modern en strak gecombineerd met de oude stijl van het gebouw en grote vensters. Overal in het huis worden natuursteen, massieve eik en staal met elkaar verenigd tot een harmonieus geheel.

U bent onze gast met gans de familie

We verwelkomen graag families of vriendenkringen tot 30 personen 9 slaapkamers zijn telkens voorzien van een volwaardige badkamer. We houden eraan enkel de beste kwaliteit aan te bieden van onze bedden, lakens, keukenmateriaal , ... . De accomodatie wordt altijd in zijn geheel afgehuurd. Niet voor groepen jongeren.

De Ardennen

De streek van de Ardennen staan bekend als "De" streek waar het goed wandelen is,in bossen met kleine kabbelende beekjes alsook waar je nog kleine dorpjes en (h)eerlijke restaurants kunt vinden. Het leven is er hard en de winters koud, mede hierdoor heeft deze streek de tand des tijds goed doorstaan. Allen naar de ardennen dus voor een overgetelijke ervaring.

Lees verder...